DID har fået ny reklame partner i bredden, og aftalen lyder til og med sæsonen 2018/2019.

Cyanit har købt reklame pladsen på trøjerne.

Cyanit: Vi er virksomhedernes sikkerhedsnet

It-systemer er lige så vigtige for virksomheden som lokaler, biler, maskiner, medarbejdere og kunder. Derfor bør it-systemer have samme store opmærksomhed, lyder opfordringen fra it-konsulent og administrerende direktør i it-firmaet Cyanit, Jakob Arndt.

“Når it-systemerne fungerer, så er de effektive. Men opstår der problemer, som man ikke selv kan løse, så kan det være utroligt tidskrævende og ikke mindst koste dyrt i ordrebogen for virksomhederne, ” siger han.

Det skal bare fungere

Tilbage i 1999 grundlagde Jakob Arndt Cyanit. Firmaet hjælper både store og små virksomheder med alle tænkelige opgaver, der har noget at gøre med it. Og med årene er antallet af kunder vokset i takt med, at it er blevet en større og større del af virksomhedernes arbejdsgange.

“Men selv om it i dag er en nødvendighed, så er det langt fra alle, der har tid til at sætte sig ind i det. Meldingen fra de fleste af vores kunder er, at deres it bare skal køre uden, at de skal bekymre sig omkring det,” siger Jakob Arndt og tilføjer:

“Forenklet sagt, så er vi virksomhedernes sikkerhedsnet. Vi holder øje med, at alt fungerer, og at alt er opdateret. Så kan virksomhederne tage sig af det, de er bedst til.”
For mange både små og store virksomheder er it-kriminalitet et stigende problem. Det er derfor ifølge Jakob Arndt vigtigt, at der er styr på it-sikkerheden.

“Men mange virksomheder har ikke muligheder for at ansætte deciderede it-folk, og de er derfor i risikozonen for at blive ramt. Her er det så, vi kommer ind i billedet og kan hjælpe på konsulentbasis.”

Effektivt, professionelt og nærværende

Jakob Arndt og de to øvrige ansatte i Cyanit styrer i øjeblikket 75 servere og omkring 650 pc’er for forskellige virksomheder. Langt de fleste har indgået en fast aftale, men det er ifølge Jakob Arndt også muligt at hyre Cyanit på timebasis.

“Vi kender hver enkelt kunde og deres system ned til mindste detalje, og vi sørger for at tage hånd om deres udfordring i det sekund, de ringer eller skriver til os. Vi sætter nemlig en ære i at være effektive, professionelle og ikke mindst nærværende i forhold til vores kunder,” siger Jakob Arndt, der udover de to ansatte i Cyanit også har en lang række af kompetente og troværdige samarbejdspartnere at trække på, fordi virksomheden er en del af fællesskabet It-mester.

Cyanit tilbyder:

  • Professionelle it-totalløsninger
  • Eksperter i it-infrastruktur
  • Rådgivning omkring it
  • Opsætning af telefon og tablet.
  • Hosting, opsætning af systemer, backup, sikkerhed og beskyttelse

cyanit@cyanit.dk, Tlf: 5157 3030, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia

www.cyanit.dk