Lørdag den 29. april lagde Odense skøjtehal hus til den årlige general forsamling i Dansk Ishockey Dommerklub.

Der blev traditionen tro hygget med frokost inden selve generalforsamlingen skulle holdes, og mange minder blev delt hen over bordene.

Selve generalforsamlingen forløb uden dramatik, og både bestyrelsens beretning samt regnskabet blev enstemmig vedtaget.

Der var 3 bestyrelses medlemmer på valg, nemlig Casper Christensen, Uffe Feldtmose og Oliver Blach. både Casper Christenen og Uffe Feldtmose ønskede genvalg, og Oliver Blach ønskede at stille sig til rådighed for en plads som bestyrelses suppleant. Samtidig havde Michael Kamp meldt sit kandidatur til en bestyrelses post.

DID’s bestyrelse havde derfor stillet forslag om genvalg for to år til Casper Christensen og Uffe Feldtmose samt nyvalg for 2 år til Michael Kamp. Dette blev enstemmig vedtaget af generalforsamlingen. Derudover modtog Oliver Blach valg som bestyrelses suppleant for 1 år. Dette blev også vedtaget enstemmig.

Bestyrelsen i DID ser derfor således ud:

  • Carsten Lykkegaard – Formand
  • Jens Christian Fossaberg- Kasserer
  • Casper Christensen – bestyrelses medlem
  • Uffe Feldtmose – bestyrelses medlem
  • Michael Kamp – bestyrelses medlem

Traditionen tro skulle priserne som årets talent samt årets dommer også uddeles.

Årets Talent 2017 gik til Rasmus Haarkær Ankersen.

“Rasmus Haarkær Ankersen – En ung dommer som allerede fra et meget tidligt tidspunkt har vist sit potentiale på isen som linjedommer. Dette har i denne sæson udmøntet sig i deltagelse i U17 DM Kval og DM finaler, U20 DM. Derudover debut i 1. Division, og ikke mindst en fantastisk debut i Metal Ligaen, hvor han blev ringet ind kort tid før kampstart”

Årets Dommer 2017 gik til Michael Kamp.

“Michael har gennem sin tid som dommer i DID arbejdet seriøst, og er i en sen alder steget i graderne. Er en som passer på sine kolleger og med sit smittende humør skaber en god stemning. Desuden er der sideløbende udvist et stort hjerte og engagement for Dommerklubben og dens medlemmer blandt andet via en hjælpende hånd  ved uddelinger af udstyr, bestilling af dommertrøjer ect.”

Ud over de to priser blev der også tildelt et Æresmedlemsskab.

Æresmedlemsskab blev tildelt Jens Christian Fossaberg.

“Fossaberg har i 40 år været et engageret og aktivt medlem af DID. Han har virket som dommer, supervisor, udvalgsmedlem, bestyrelses medlem etc, samt i de sidste mange år virket som DID’s kasserer. Fossaberg er også stadig aktiv i arbejdet med at udvikle nye og unge dommere. DID og dens medlemmer er aldrig gået forgæves til Fossaberg når der har været brug for en hjælpende hånd, et godt råd eller lign. Han er en uvurderlig støtte for DID”

Stort tillykke ønskes til Rasmus, Michael og Fossaberg.