Tirsdag d. 2 maj.

Ja så kom dagen hvor der er afgang til Paris, med stop i Frankfurt hvor der er Middag og møde med alle de dommer der skal arbejde til VM. Der er sommerfugle i maven selvom det slet ikke er første gang jeg skal afsted til et VM (første gang til A-VM). .

Om aften rejser vi videre, os der skal til køln rejser videre med samme fly, og dem der skal til Frankfurt, tager tog resten af vejen.

Vi ankommer til Paris, og i lufthavnen står vores ref. host og tager imod os sammen med 2 betjente,

Onsdag d. 3 maj.

Morgenmøde og indskrivning i turnering, gruppebillede og enkelt billede, ind og se hallen, og så en gang is træning. Puha hårdt.

Derefter fri resten af dagen.

Torsdag d.4 maj.

Day off.

Ind og se byen og slappe af inden det går i gang .

Og så bare vente på påsætning til de første kampe.

Fredag d. 5 maj

Den dag man har ventet på i lang tid, er nu kommet. At stå på isen til et A-VM er en drenge drøm.

At gå på isen til et A-VM er skide fedt, og så er der jo ikke ret mange der kigger med 🙂

Kampen gik okay, lidt fejl her og der, men set over hele kampen er den godkendt.

Lørdag d. 6 maj.

Dagen derpå efter første kamp der var Hviderusland vs. Finland. Ny kamp venter lige om lidt, hviderusland igen, mod Tjekkiet denne gang. Kroppen virker fit og klar, så alt er perfekt.

Er mega træt efter denne kamp, måske fordi det er kamp 2 på 2 dage, på aller højeste plan (hvem ved)

Ok bedømmelse igen, men ikke helt perfekt endnu , kamp fri i morgen year.

 

Søndag d. 7 maj

Standby dag i dag .

Kamp 1 og kamp 2 som standby .

Laaaaang dag i hallen.

 

Mandag d. 8 Maj

Kampdag igen, denne gang Hviderusland (igen) mod Canada. Vildt at man nu står på isen med nogen af de allerstørste ishockeyspillere i verdenen, ikke noget man tænker over inde på isen, kun bagefter hehe.

Denne gang er min bedømmelse blevet bedre, og det var heller ikke en kamp med mange udfordringer, men jeg har en opad gående form så det er perfekt.

Tirsdag d.9 maj

Så kom dagen hvor det er en uge siden jeg ankom til Paris, og derfor  også rejse dag igen. Den dommer gruppe jeg er i , skal en tur til køln og den gruppe der er i Køln skal en tur til Paris, men det er ikke bare lige sådan at bytte 16 mand i hver gruppe rundt mens der også er kampe der spilles. Det er godt nok kun en tur på 3,5 time, da vi kører med højhastigheds tog og endda på 1. klasse, men når vi rejser må vi IKKE dømme, kun være standby i det andet land. Den første gruppe rejste mandag og den anden, som jeg er en del af, tirsdag, og den sidste gruppe onsdag , men så er vi alle også byttet rundt. Jeg har, mens jeg sidder og skriver her i toget, modtaget mail Fra Paris , at jeg skal dømme Tyskland og Slovakiet kampen i morgen (onsdag) aften kl 20,15. så nu er det bare om at komme på plads på det nye hotel og få slappe af , så man er frisk til i morgen aften.

 

Onsdag d.10 maj

Ja så kom dagen hvor der er kamp, Tyskland mod Slovakiet i en udsolgt hal 18500, kampen er kl 20,15.

Vi starter dagen med lidt sen morgen mad, lækker morgen buffet.

Vi tager en tur ind i byen og bruger tiden lidt, får snakket lidt om kampen i aften.  Köln er en mega fed by, masse at kigge på, og vi finder et godt sted at spise middag (pre- game middag). Jeg kan mærke i kroppen at jeg  glæder mig helt vildt. Det her er ikke bare en kamp som alle andre, jeg skal ind foran 18500 i Europas største hal og smide pucken med nogen af verdens bedste spillere.

Der bliver slappet af på hotellet. Alle mand er gået på værelserne for at lade op til iaften.  Vi bliver hentet kl 18,30 på hotellet,  så nu det nu hr Jensen.

Der skal varmes op til kamp start,  og det er også det dejlige fodbold spil gris som altid. Nå nu det nu afgang på isen.

 

Kampen gik rigtig godt. God fornemmelse i maven, og en MEGA fed stemning.

 

Torsdag d.11 maj

Denne her dag har jeg glædet mig ekstra meget til. Da jeg blev udtaget til dette vm. Var en af de første der fik det at vide, min bror (Jan Slid Jensen) Han har selv været der, så han ved om nogen hvor vildt dette er. Det eneste han sagde,  vi kommer til köln og kigger.

Jeg fik min afrejse til VM og jeg skulle til Paris gruppe B. Øv os, nu kunne vi ikke være sammen i köln.

Men men men. Man har besluttet at begge grupper skulle bytte rundt var der lige pludselig en stor mulighed for at mødes alleligvel. Og det lykkedes.

Jeg har ingen kamp, ingen standby kamp, bare fri. Det er fedt. Noget af familien er her, så ud og spise og hyg i hallen og se Rusland mod Danmark.  Total fed dag. Ny mental energi.

 

Fredag d.12 maj

kamp kl 16;15.

Dagen starter med god morgen mad.  Møde ang en lille mål situation Danmark Slovakiet.  Efter det hurtigt ind til byen til familien og hygge nogen timer inden kampen.

Jeg løber på isen til Sverige mod Italien,  kigger op og kan se der er ankommet Ca 50 kloge bedømmere fra dk. Jeg tænker puha det her må være den sværeste kamp ever.

Det gik godt.,

Efter kampen hurtigt hjem på hotellet og skift til normal tøj. Ind i hallen Danmark Tyskland,  sidder og nyder en god hockey kamp med brormand. Jane og Isabella . Op og hilse på dommerklubben, sikke en velkomst at få. virkelig fedt. Jeg nåde dog ikke at snakke med alle.

Sikke en dag.

 

Lørdag d. 13 maj

I dag er det kamp dag igen. Denne gang er det USA mod Letland. Jeg er så heldig at jeg har fået 3 biletter til kampen, så min bror og hans familie bliver og ser kampen inden de køre mod dk igen. Fedt.

En virkelig fed kamp. Med Ca 16000 i hallen til en middag s kamp er helt vildt. Kæft hvor er det fedt og stå derned på isen og lige har i köln og familie på siddepladserne. Stort.

Kampen gik rigtig godt. Bedømmer var rigtig godt tilfreds.

 

Søndag. 14 maj

En stille og rolig dag en lille gå tur ind til byen, hvorefter jeg er standby i dag. Så en stille og rolig dag på kontoret som man siger det. Ind og se Danmark og spille mod Sverige.

 

Mandag d.15 maj.

 

Kamp dag Rusland mod Letland,  har virkelig set frem til denne kamp. To virkelig gode og stærke holde bliver og var vildt fedt. Dog tog jeg en off side og trak hjem i zonen. Den gav mål og bedømmeren var ikke helt enig i den. Og jeg var ikke enig med ham. Og det er det gode ved det. Man ser hockey på så mange forskellige måder.

Tirsdag d16 maj

 

Jeg er standby på kampen Tyskland mod Letland.  Spændende kamp. Den der taber ryger hjem.

Og det var også sidste kamp i gruppe spillet.

 

Onsdag d.17 maj.

Day off. 30 grader og cykel tur med nogen andre og en god middag til møde til kvartfinalen. Jeg stod ikke på listen. Mit VM er ovre for denne gang.  Torsdag skal bruges på at pakke og se kvartfinaler.

 

Det har været et helt fantastisk vm.  Lige nu er jeg pisse skuffet og irriteret men stopper jeg lige op og kigger tilbage på de kampe jeg har haft kan jeg kun klappe mig selv på skulderne og sige, godt gået. Og være stolt.  Det sidste lille stykke vej til kvartfinalen semifinalen og finalen er såååååååååååååååå lang og hård. Jeg håber jeg får muligheden en anden gang,  for det har virkelig været en oplevelse.

JENSEN #84 #62 TAKKER AF FOR I ÅR, TAKKER FOR EN FED SÆSON.